Reviews from La Cubanita Weert

Recent reviews

4.0
Lien
15 January 2022

We hebben lekker gegeten. Smaakvolle hapjes.

M. Puts
25 December 2021

Het was overheerlijk!! We hebben genoten!! Gaan we zeker vaker doen!!👍

Bart
19 December 2021

Eten is prima maar niet bijzonder. Ik vind prijs aan hoge kant voor wat je krijgt

Marlie Smeets
17 December 2021

Heerlijk!

Frank
6 December 2021

Het eten was goed en lekker en netjes verzorgt met alle gerechten en suasjes netjes gemerkt . Enige nadeel is dat de tapas uiteraard snel koud worden waardoor het niet mee zo smakelijk is. Tussendoor wat gerechten in de magnetron gedaan. Een vorige keer tapas besteld in Nederweert, daar werd een warmhoudschaal meegeleverd (die uiteraard de dag later teruggebracht moest worden) dat werkte erg goed. Wij zullen niet meer bestellen om thuis op te eten, liever zullen we jullie restaurant bezoeken om ter plaatse te eten.

D.hanssen
4 December 2021

Zeer tevreden

Frans
4 December 2021

Helaas is het bij ons vandaag tot 3 maal fout gegaan. Bestelling opgehaald en 1 portie klopte niet. Gebeld en men kwam het na brengen. Top denk je dan. Na 1 uur gebeld en stond de bezorger in Ospel ipv Weert. De gemiste bestelling werd wederom opnieuw gemaakt. 15 minuten later werden we gebeld met de vraag of we de hele bestelling van 6 porties opnieuw wilde. Nee alleen degene die we miste. Na een half uur werd dit gebracht maar ook deze klopte niet en leek wel de overblijfselen van de avond. Helaas dus 2 uur verder en nog niet gegeten wat we besteld hadden. De laatste keer hebben we niet meer gebeld en hebben we pakjes avond maar gevierd. Zo jammer want normaal is het wel gewoon goed.

Aniek
14 May 2021

Jammer dat de sausjes er niet bij zaten

Vleeshouwers
14 May 2021

Voldoende en lekker. Fietsbezorging. Klasse!

Michelle
9 May 2021

Eten was erg lekker, niks op aan te merken. Uiteraard is het sneller koud door het bezorgen, dat is te verwachten, dus geen probleem.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan Broens
9 May 2021
Suzanne
9 May 2021

Bij bestelling hebben we voor bezorgtijd 18.15u gekozen. De bestelling werd uiteindelijk geleverd om 19.10u. Niet handig als je met 2 kleine kinderen zit te wachten.... Gebeld met Cubanita en er werd verteld dat ze wegens drukte de bezorgtijd hadden gewijzigd naar 19u. Het zou handig zijn als je bij bestelling alleen kan kiezen uit bezorgtijden die echt haalbaar zijn.

Els
4 May 2021

De bezorging was keurig op tijd . De warme gerechten waren warm. Alles was keurig ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. De zoete aardappelfrites waren erg zout. De kipstukjes met honing mosterdsaus waren droog. De garnalenkroketjes waren erg lekker. De cheesecake smaakte heerlijk.

E. de Leeuw
2 May 2021

Perfecte en snelle service bij service, en klachtenafhandeling. Zo moet het !!

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Meneer de Leeuw, voor de mooie review!

Smieters
29 April 2021

Besteld vanaf een vakantiepark. Werd tot de ingang gebracht. Leuke, vriendelijke bezorger. Goed gevulde tapasboxen. Alles klopte. Gewoon top! Jammer, dat als we terug thuis zijn, niet nog eens kunnen bestellen.

Reaction from La Cubanita

Dag Smieters, super lieve review! Wist u dat we 26 locaties hebben in heel het land? https://www.proeflokaalbregje.nl/contact Op de website hierboven kunt hopelijk een locatie bij u in de buurt vinden! Liefs, Bregje

Nicole
27 April 2021

Volgens mij hadden we alles wat op de kaart stond besteld, dus we hebben alle gerechtjes kunnen proeven. Alles zat goed verpakt en bij ieder gerechtje zat een apart bakje met saus of iets extra’s. Alles was warm toen we thuis kwamen. De gerechtjes waren erg lekker. Sommige iets meer van kwaliteit dan andere. Maar aangezien de kinderen mee aten... zij kozen vaak voor de wat “gewonere” gerechtjes.

Reaction from La Cubanita

Dag Nicole, bedankt voor deze mooie review! We gaan de kwaliteit van het eten intern opnemen!

Tara
19 April 2021

Het was heel lekker

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Tara! Hopelijk tot snel in ons restaurant. Groet, team Cubanita

Lia
17 April 2021

De tapas waren lekker. Vooral de chorizokroketjes waren heerlijk!

Reaction from La Cubanita

Dankjewel voor de complimenten Lia!

John
15 April 2021
Timmerman
10 April 2021

Eten was heerlijk alleen jammer dat ze het brood waren vergeten wat we wel besteld hadden. Echt aan te bevelen.

Reaction from La Cubanita

Dankjewel voor deze mooie review! Onze excuses dat het brood er niet bij zat. Deze hebben jullie voor de volgende keer tegoed! Je mag het dan bij de opmerkingen noteren. Groetjes van team Cubanita

Kim Erren
6 April 2021

Het was echt weer heerlijk.

Reaction from La Cubanita

Thanks Kim!

Jos
6 April 2021

kwaliteit prima, temperatuur niet optimaal bezorging uitstekend

Reaction from La Cubanita

Bedankt Jos! Wij pakken alles extra in met folie voor de warmte, onze excuus dat het niet de juiste temperatuur is gebleven.

Sven
5 April 2021

Wederom super service en heerlijk eten..

Reaction from La Cubanita

Thanks Sven!!!!

Suzanne
5 April 2021

Super snel, keurig bezorgd, op temperatuur en een goede bereiding, kortom heerlijk! Zodra het weer kan/mag komen we zeker een keertje “live”.

Reaction from La Cubanita

We kunnen niet wachten Suzanne! Dankjewel voor de mooie review.

Herm
4 April 2021

Lekker gegeten en keurig op tijd geleverd. Doen we nog een keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Fijn Herm! Hopelijk tot snel in ons restaurant!

Linde de Jong
29 March 2021

Bezorging was perfect op tijd. De gerechten waren niet heel bijzonder maar wel erg lekker. Bestelling plaatsten was makkelijk en ging snel.

Reaction from La Cubanita

Bedankt Linde!

Helmie van Tuel
28 March 2021

Heerlijk gegeten ,super bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wauw! Dankjewel Helmie!

Tristan
21 March 2021

Lekker en relatief goedkoop

Reaction from La Cubanita

Thanks Tristan!

Margey
20 March 2021

Zeer tevreden. Heerlijke gerechten goed warm gehouden . Voldoende variatie om te kiezen. Gemakkelijk te bestellen.

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Margey voor de mooie review!

Hanneke
13 March 2021

Het was lekker, voor herhaling vatbaar maar dan liever in het restaurant.

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Hanneke! Inderdaad liever in het restaurant, wij hopen dat dit heel snel kan!

Van gansewinkel
5 March 2021

Er was iets misgegaan met de bestelling.. we hadden lang gewacht maar er was niks geleverd.. Perfect en snel opgelost met een stukje heerlijke cheesecake als goedmaker! Helemaal top!

Reaction from La Cubanita

Onze bezorger had inderdaad helaas bij een ander adres bezorgd, als dat bij jullie! Ontzettend bedankt voor jullie geduld en deze mooie review!

Kleinduimpje
1 March 2021

Superlekker!

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Kleinduimpje!

Miranda
27 February 2021

Genoten van de heerlijke tapas. Keurig verzorgd geleverd. Aan niks ontbrak het. Vriendelijke bezorger. Wij zullen zeker vaker gaan bestellen.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te lezen! Hopelijk tot snel weer!

Denise L
27 February 2021

Zeer fijne organisatie! Hard werkende mensen en onwijs lekker eten. Super gastvrije mensen die het eten bezorgen en houden zich ook volledig aan de corona maatregelen. Echt heel lekker!

Reaction from La Cubanita

Wauw Denise, super bedankt voor deze mooie complimenten!

Patricia
25 February 2021

Belde netjes dat de bezorger onderweg was. Mooi op tijd bezorgd. De saus zat apart wat wel prettig is. En het was weer heerlijk!

Reaction from La Cubanita

Dankjewel Patricia!

Marina
21 February 2021

Voldoende keuze op de site, snel en vriendelijk geleverd en heerlijk gegeten👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Willem
20 February 2021

Tapas gehaald voor thuis. Kwaliteit eten is prima, maar geen hoogvlieger. Zou wel iets mee variatie in de menu kaart kunnen. Het zijn wel erg standaard tapas. En om dan goed onderscheidend te zijn niet de kwaliteit wel heel goed zijn en dat is het niet.

Ton
20 February 2021
Judith
18 February 2021

Super lekker en een leuk persoonlijk berichtje op het bonnetje! Zeker een aanrader!

Douven
17 February 2021

Het was weer heerlijk en lekker warm !

Beunen
15 February 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jutta
15 February 2021

Het was boven verwachting heerlijk goed, ondanks dat de aardappel gerechten bijna koud waren. Maar dat kan weer gerelateerd zijn, maar desondanks voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
7 February 2021
Mirka
3 February 2021
Hanssen
31 January 2021

Voor de eerste keer besteld bij La Cubanita Weert. De bezorgindicatie was 40 minuten (via thuisbezorgd), bestelbevestiging gaf aan 1 uur en 3 kwartier. Uiteindelijk na 2,5 uur pas ons eten gekregen! Het eten was lekker, maar helaas lauw.

Anoniem
31 January 2021

Rond 19:00 uur besteld. Konden kiezen uit twee bezorgmomenten: ‘zo snel mogelijk’ of ‘20:00’. Gekozen voor ‘zo snel mogelijk’. Helaas werd het pas om 21:20 bezorgd. Heel raar als we ook voor bezorgmoment om 20:00 uur hadden kunnen kiezen. Je kunt mensen ook niet ruim 2 uur op hun eten laten wachten. Van tevoren informeren over de lange levertijd zou wenselijk zijn (niet pas nadat er al besteld is). Het eten was wel lekker en voldoende, daarover niets te klagen!

Rob
25 January 2021

Lekker gegeten, precies op tijd geleverd. Top!

Huvenaars
25 January 2021

Het eten was heerlijk alleen het restaurant was wat moeilijk te vinden doordat het afhalen bij een ander restaurant was. En tip ook dit te benoemen als je de bevestiging van je bestelling krijgt dat je het in een ander restaurant afhaalt.

Yvonne Drinhuyzen
25 January 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Yvonne Vaes
22 January 2021

Geweldig dat er ook in Nederweert wordt bezorgd. Keurig op de tijd bezorgd zoals is afgesproken. Alles netjes verpakt en nog warm. Er werd zelfs mee gedacht hoe we volgende keer goedkoper uit kunnen zijn door een box te bestellen i.p,v. losse gerechtjes. Het smaakte prima en de porties die we hadden besteld waren ruim voldoende.

Manon
16 January 2021

Prima!

Janny
14 January 2021

Het was goed verzorgd en heerlijke tapas.

Marissa
10 January 2021

Lekker eten en goede service/bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lenders
29 December 2020

Goede tapas voor een goede prijs

Sk
27 December 2020

Lekker gegeten, alles optijd en goed geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sven
23 December 2020

De bestelde hapjes waren super van kwaliteit. De bezorging was snel.. super snel.. een half uur eerder dan in eerste instantie vermeld. helemaal top

Engelen
20 December 2020
Bob Slenders
14 December 2020

Eten was goed , netjes verpakt en warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
13 December 2020

1 product niet geleverd. Varkenshaas erg droog en aan de koude kant Ham met meloen was lekker,maar zou fijn zijn als de schil eraf is. Brood was erg krokant...vrij hard en taai Toast met zalm was letterlijk wat het zegt... mocht wel iets meer smaak aan zitten. Prima voor een keer,maar wij zullen niet snel nog een keer bestellen. Wellicht wel bij eten in restaurant dat we het nog een kans willen geven.

Berkom
7 December 2020

Op tijd geleverd ervan genoten , zeker voor herhaling vatbaar!

Daan
6 December 2020

Gister al voor de zoveelste keer besteld, heerlijk en lekker warm! Ze waren de frietjes vergeten, gebeld en binnen 10minuten nageleverd als compensatie een 3x zo grote portie gekregen, heerlijk en super service!

Suzan Stultiens
5 December 2020

Wij hebben heerlijk gegeten, dankjulliewel!

Kevin
26 November 2020

Goeie boxen,lekker eten! Miste af en toe de zout! Maar smaken verschillen😊

RoelV
20 November 2020
Linda
16 November 2020

Gerechtjes waren heerlijk! Goed dat de sausjes er apart bij worden gedaan. Warme gerechtjes waren (uiteraard) wat lauw geworden door de bezorging. We hebben er evengoed van genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivon
16 November 2020
Yvonne Vaes
14 November 2020

Heerlijk gegeten , mooie porties die goed warm bleven. Voor herhaling vatbaar.

Janssen
8 November 2020

Lekkere hapjes en goede, vriendelijke bezorgen

Annemarie Theunissen-Habets
6 November 2020

Zoals de vorige keer weer erg lekker, helaas ontbrak de sabotage-mayonaise, piccalilly-mayonaise, citroenmayonaisr, pittige saus en kerriemayonaise. Best veel dat ontbrak...

Verschuren
31 October 2020

Ik zig nog op de mail van de annulering van mijn bestelling te wachten

Anoniem
28 October 2020

Heerlijk gegeten en bezorging was netjes op tijd. Fijn dat er vega opties zijn.

Dairon
28 October 2020

Was lekker 🤤 👍🏾

Manon
26 October 2020

Helaas was alles wat we kregen al koud of lauw.. heel erg jammer omdat we al ontzettend lang op ons eten hadden moeten wachten. Ik had er meer van verwacht.

Sanne
26 October 2020

Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilco
25 October 2020

Schandalig wat je voor € 33.00 krijgt Veel te kleine portie.s kipstukjes met honing mosterd saus zit geen saus bij kipkluifjes 3 stuks voor 3.50 2 stukjes kip bacon 3.50 Gaan we niet meer doen. We hadden nog honger

Jolanda
25 October 2020

Eerlijk gezegd vonden we het best weinig en hadden we later nog honger. De friet was echt superweinig en koud helaas. De blikjes gratis bier waren vergeten maar werden later nagebracht . We kregen wel gratis brood erbij....beetje dubbel gevoel bij...maar qua hoeveelheid eten. Te weinig voor dit geld. Dit was dan wel weer leuk.

Monique
25 October 2020

Super service en heerlijk eten, een aanrader!

Roy Schouten
25 October 2020

Eten was lekker maar de warme gerechten waren lauw helaas.

Broens
24 October 2020

De kwaliteit van de gerechten waren wisselend en de hoeveelheid van sommige gerechten was karig. Om 18.30 uur besteld en om 20.10 pas bezorgd. Ook was niet meer alles warm.

Carla
23 October 2020

Prima geregeld en mooi op tijd !

Judith Driessen
21 October 2020

Ohhh wat slecht. Koud. Geen smaak en te weinig. Jammer

RoelV
21 October 2020

Erg lekker, alleen is het na afhalen thuis niet meer zo warm. Niet echt erg met tapas, maar misschien iets beter verpakken om de warmte wat meer vast te houden.

Mijnheer
21 October 2020
Maurice
27 May 2020

Het was super lekker en goed verpakt. Alles was prima verzorgd.

Wendy Schulpen
24 May 2020

De eerste keer La Cubanita. Hier hebben we zeker geen spijt van! We konden onze 2 tapas schalen netjes op tijd ophalen. Alles was goed verzorgd, hygienisch, en bovendien ook enorm lekker! We hebben genoten en hopen hier zeker nogmaals te gaan eten. Zowel via de afhaalservice als in het restaurant zelf

Rudolf
24 May 2020

Prima verzorgd lekker en op tijd klaar voor ophalen

Ton
21 May 2020

lekker en voor een goede prijs

Niels Coolen
17 May 2020

Op de afgesproken tijd de bestelling opgehaald, stond mooi op tijd klaar. Gerechtjes waren allemaal even lekker en een warme en koude box is voldoende voor 2 personen! Voor herhaling vatbaar!

Carla van der heide
17 May 2020

Heel lekker gegeten, alleen jammer dat er brood is vergeten, de aioli en tapenade zat er wel bij, en we hadden 2 zalm met toast besteld maar was er maar 1...

Rien Schwartke-Caelers
15 May 2020

Het eten was goed verzorgd en heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt team van La Cubanita

Eef
13 May 2020

Heerlijk eten! De kip met honing-mosterd saus moet je echt eens geprobeerd hebben. Kortom een echte aanrader!

Monique
11 May 2020

erg lekker allemaal

Thea Bussem
10 May 2020

Eten was lekker. Hamburgers waren van smaak redelijk. Uiterlijk had meer weg van kip nuggets. Maar algemeen zeker voor herhaling vatbaar.

Sabrina
9 May 2020
Jos
5 May 2020

Prima service en lekker eten. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

wilbers
4 May 2020

Smaken waren prima alleen het eten was koud. Ook vind ik 3,50 voor zo weinig maïs eigenlijk niet kunnen.

Romena Meuwissen
3 May 2020

We hadden eten besteld bij lacubanita weert en we vonden het niet lekker de sparibs waren lauw en de maiskolven waren wel erg weinig voor 3,50 en de zeeduivel was meer deeg dan vis. En van de kip met mosterdsaus had ik ook wel iets meer van verwacht. Al met al vond ik de 48 euro wat we kwa eten op tafel hadden staan wel erg veel dus ga ook nooit meer bestellen of uiteten bij lacubanita.

Een oude bekende
2 May 2020

We hebben heerlijk gegeten! Top personeel!

Anne
1 May 2020

Prima service, we zijn zeer tevreden

Anne
1 May 2020

Prima service, we zijn zeer tevreden

Rudolf
30 April 2020

Zeer goed verzorgd goede kwaliteit en afhalen perfect geregeld mooi op tijd top

van Schijndel
29 April 2020

Wij hadden met koningsdag tapas gehaald, en het was zeker voor herhaling vatbaar! Bij thuiskomst was de tapas nog goed warm, terwijl we 20 minuten naar huis moeten rijden.

Fleur Hartman
28 April 2020

5 sterren van de 5. Het was echt heel lekker, warm en goed verpakt.

Koppen
28 April 2020

Lekkere tapas Stond prima op tijd klaar Voor herhaling vatbaar

Angelica van Heel
24 April 2020

Herkenbare smaak van la cubanita gaat bij het to go niet verloren. Tomaten sausje bij de gehaktballetjes en de sticky honing mosterd saus bij de kip was wel ver te zoeken, dat was wel jammer. Verder kwaliteit prima tegen een leuke prijs waardoor to go ook leuk is om te doen. Hopelijk blijft het to go concept in de toekomst ook en word de kaart van het huidige to go uitgebreid. De keus is wat aan de minimale kant t.o.v. van het aanbod van de kaart.

Pleuni
24 April 2020

Het was lekker maar voor het geld erg weinig, ik had beter de tapas los kunnen bestellen dan was ik goedkoper uit geweest. Ik heb netjes gebeld voor hoeveel personen is de box, 2 kreeg ik als antwoord. De porties zijn hetzelfde als je normaal 1 tapasbakje besteld dus nooit genoeg voor 2. Heel fijn en leuk idee van jullie om de boxen te maken maar geef wel waar voor je geld alsjeblieft.

Frank Lamerikx
20 April 2020

Het eten was lekker, maar de porties waren erg klein. Je mag gerust zeggen dat 1 persoon dit gemakkelijk op kan en toch voor een prijs van 40 euro.

Dinand
20 April 2020

Heerlijk afhaal eten, zeker een aanrader!

Monique
20 April 2020

Heerlijke tapas. Hadden twee boxen besteld. Vooral de kipkluifjes, gamba's zoete aardappelfriet en de kip-pastasalade waren erg lekker.

Monique
20 April 2020

Wij vonden het helaas tegenvallen. Alles was in een plastic verpakking bijelkaar en doorelkaar gedaan. Ik had aangegeven sausjes apart, maar er zaten helemaal geen sausjes bij. Verder vonden we het weinig, 2 kipkluifjes, weinig friet, kaas en chorizokroketjes in foute verpakking gedaan. Duur betaald voor wat gefrituurde snacks.

Tim Berntsen
20 April 2020

Het eten was erg lekker. Echter, de verpakkingen waren zeer slecht. Alles zat in van die huidkleurige warmhoudbakken zonder aparte vakken. hierdoor lag alles op een hoop en door elkaar. Dus de gambaspiesjes met een stuk sparerib bijvoorbeeld. Verder zat er bijna nergens saus bij. De kipstukjes met honing-mosterdsaus waren hierdoor gewoon simpele kipnuggets zonder enige vorm van honing-mosterdsmaak. het enige waar saus bij zat en goed verpakt was, waren de twee porties tomaat-mozzarella spiesjes. Al met al was dit een zware teleurstelling ten opzichte van de verpakking die op de website wordt getoond. Hierdoor is de ietwat forse prijs het niet waard. Wij hadden met drie personen ieder acht tapas (€25,- p.p.). Normaal zou het op een zondag €23.50 p.p. geweest zijn voor onbeperkt tapas. De prijs met een degelijke verpakking en overal de sausjes bij zou hierbij best redelijk zijn, maar in dit geval was het echt te duur voor de kwaliteit die je krijgt. Ik zou het dan ook niet aanbevele

Snijders
20 April 2020

Slechte prijs-kwaliteitverhouding. Erg onverzorgd. Weinig eten per gerechtje. Champignons waren veel te ver doorgebakken. De rest smaakt opzich prima maar was het geld niet waard.

Wendy
20 April 2020

Wij vonden het eten redelijk maar de presentatie was beneden peil. Afbeelding tonen niet de realiteit.

Ron
20 April 2020

Afhaalmaaltijd zag er enorm sober uit, (te) kleine porties, zoete aardappelfrietjes waren gewoon ijskoud, geen aankleding, schotel van 4 tapas in 1 grote doos zonder verdeel bakjes/schotjes, smaak van tapas was wel oke maar het zag er gewoon niet uit. Nog een hele hoop te verbeteren...eerste indrukken zijn daalders waard. Voor mij (voorlopig) dus geen La cubanita Weert meer

Ruud Aendekerk
20 April 2020

Niet tevreden, Verschillende gerechten de aantallen niet geleverd die besteld waren. Sommige gerechten zaten maar voor de helft gevuld en daarbij was het ook nog koud.

EK
20 April 2020

We waren nogal teleurgesteld. Allereerst moesten ondanks dat we een ophaaltijd hadden doorgekregen ruim 20 minuten wachten. Eenmaal thuis gekomen bleek het bestelde en betaalde brood met tapenade er niet bij te zitten. Verder zagen de frietjes er niet erg smakelijk uit. Ook was het allemaal bij elkaar nogal weinig. Over het algemeen smaakte alles wel prima. Enkel de garnalen kroketten vielen tegen. We zullen niet snel nog eens bestellen.

Jeroen
20 April 2020

Bestelling was niet compleet de gamba's miste. Kan gebeuren gebeld met jullie en nieuwe opgehaald deze zaten in een sausbakje en waren koud toen ik thuis kwam. Na nog is goed gekeken te hebben naar de bestelling kwamen we erachter dat de kip met honing mosterd er niet bij zat maar gewoon kipnuggets waren plus de gehaktballetjes met saus waren gewoon droge gehakt balletjes zonder saus. Wij vinden alles bij elkaar super slecht en zullen daarom ook nooit meer iets bestellen bij jullie.

Stephanie Looijmans
20 April 2020

helaas hadden we kaaskroketjes gekregen ipv chorizo kroketjes en Hadden we nergens de sausjes bij.. Maar verder smaakte het prima. Dus we houden het op opstart probleempjes.. was de eerste avond voor Weert geloof ik..

Dennis
19 April 2020

Prijs / kwaliteit was niet echt in verhouding. Gerechten leken minder als op afbeeldingen. Champignons was echt een teleurstelling.

Thijs T
19 April 2020

Alles gefrituurd, smaakte vlak en hetzelfde: kip, vis of aardappel. Leek allemaal uit dezelfde frituur te komen.

Caris
19 April 2020

Weinig eten voor hetgeen dat betaald is

Frans Oerlemans
18 April 2020

Prima kwaliteit en lekker

Zwaan
18 April 2020

Het was een uur later klaar dan vermeld. De warme schotel was koud, wel OK van smaak echter de bestelde zeeduivel stukjes bleken kip te zijn... Niet fijn. De koude schotel was ok. De extra bakjes patatas bravas waren helaas niet voorzien van de beschreven pittige rode saus...er was helemaal geen saus. De zwarte plastic schotels zagen er niet echt aantrekkelijk uit. De warme schotel was ook opgebold door de (bij aankomst) niet meer warme gehaktballetjes. Lastig op te warmen in een schaal die niet tegen hitte kan. Al met al wel teleurstellend.

Ton
18 April 2020

Men was overrompeld door het aantal bestellingen, en doordat er daardoor té weinig personeel in de keuken was, werden zowat alle bestellingen ca. 45 min. later uitgeserveerd. Nu was het 45 min. extra wachten niet het grootste probleem. Een groter probleem was dat het eten niet warm was....bij ontvangst voelden de schalen al niet warm aan....dus thuis gekomen (na ca. 4 minuten) was het eten KOUD !!!!!

Sanne
18 April 2020

40 min langer moeten wachten op bestelling dan aangegeven was. Champignons zat een hele vreemde zure smaak aan, de rest was niet bijzonder lekker. Niet voor herhaling vatbaar

Roos
18 April 2020

Besteld om af te halen tijdens de “Coronatijd”. Bij het bestellen om 17:30 kon ik een ophaaltijd invullen. Ik koos voor 18:15. Nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik een bevestigingsmail & een mail dat ik het om 19:00 kon ophalen. Raar, want ik had net 18:15 ingevuld. Ik belde even om het na te vragen en een gestresste medewerker zei enkel “Ja, het is heel erg druk hier”. Nou goed, om 19:00 kwam ik bij La Cubanita (nu nog af te halen bij Bregje) aan en de tent zat vol met mensen - allemaal wachtende op hun bestelling. De een zat er 30 minuten, de ander 45 minuten en de ander al langer dan een uur. Niemand kwam toelichting geven of op z’n minst excuses aanbieden. Na wat geirriteerde vragen en opmerkingen van klanten, werd er aan een aantal mensen beloofd: nog 10 minuten. Dit werden er natuurlijk 20. Ik kreeg mijn bestelling uiteindelijk iets na 19:30. De bestelling zelf ... Sommige hapjes waren prima maar de zoete aardappelfriet was HARTSTIKKE ZWART. Echt bizar. Jammer

MK
18 April 2020

Te lange wachttijd en zeer tegenvallende kwaliteit en smaak van het eten.

Ebbers
18 April 2020

Ze waren de cola en carpaccio vergeten, de aardappeltjes waren nog net niet zwart en het eten in het geheel was lauw..

Rob
18 April 2020

Eten was goed, afhalen een drama. 17:40 besteld en 18:10 de bestelling pas. Niemand die je ook naar even te woord staat.

Nikee G.
17 April 2020

Helaas hebben we een half uur tot 45 minuten moeten wachten. Het personeel was nergens te bekennen en als je ze zag waren ze zeer onvriendelijk. Het eten was lekker maar niet warm. Normaal gesproken eten we altijd lekker bij la cubanita maar dit was helaas niet zo een succes. Groetjes Nikee en Roel

Roy
17 April 2020

Eten online besteld voor 17:20 uur tot 18:00 uur moeten wachten voor het klaar was. Het eten was verder goed .